Pozdrav dragi moji drugari, nadam se da ste pročitali juče post o gantogramu i da ste ga savladali jer danas govorimo o krug celovitosti .

https://www.youtube.com/watch?v=U5_O7krEUgU

Šta je krug celovitosti

Krug celovitosti je veoma povezan sa ganotgramom. Ukoliko niste pročitali jučerašnji post zamolio bih Vas da se vratite. Kao što možete videti na slici krug celovitosti je u stvari kružni dijagram. Koji predstavlja kretanje vaših misli sve do realizacije samog projekta.

<img decoding=

Odlučiti

Uvek se kreće od toga šta želite ostvariti i kroz koji vremenski interval. Sada se opustite uzimite papir i olovku i pažljivo zapišite sve svoje želje koje bi želeli ostvariti ove godine. Polako i bez žurbe neka vas preplavi emocija ljubavi prema tim stvarima koje zapisujete jer samo na taj način odgovorićete iskreno. Kako bi ,,krug celovitosti” imao jači uticaj na vas predlažem da dok zapisujete svoje želje na tom papiru, upalite muziki koja će dodatno stimulisati vaše moždane vijuge kako bi preciznije odradili ovaj zadatak. Predlažem muziku od Abraham Hicks-a 🙂 bez obzira što je na engleskom veoma prija za uši.

Planiranje

Nakon što ste odličili šta je to što jako želite krenite sa drugim korakom ,,kruga celovitosti” a to je planiranje.

Navedite jasno kako mislite da ostvarite sve vaše želje. Da li je to možda dodatno znanje koje vam je neophodno, da li je to dodatno finansijsko ulaganje, da li vam je potrebna nečija pomoć… Zapišite sve što Vam je potrebno da od STARTA dođete do CILJA. Takođe odredite i datum završetka jer ćete na taj način uvek imati u podsvesti ,,ali moram to završiti do tada i tada”. Ovo je odlična motivaciona taktika a nazivam je ,,čik me stigni.

Tokom procesa planiranja možete iskoristiti metodu ,,vizualizacije“, nakon što ste sve lepo isplanirali. Zatvorite svoje lepe okice i počnite ,,guštati” što kažu HRV-ati. Zamislite da koračate puteljkom jednim, možda ste nervozi, u brizi, ali pogledajte oko sebe vidite li livade, planinu, ptičice. A u daljini vidite prekrasnu kućicu iz bajki baš po vašoj meri krojnu. Ulazite u njoj, u dnevnoj sobi vam stoji daljinski i veliki televizor, a pored televozpra poruka ,,sada ćeš gledati svoj život”. Upalite televizor i počnite razmišljati o svojim željama i kako ste do njih već stigli, osećate li se srećno, radosno,.. Kada otvorite oči imaćete više razloga da ostvarite to što jako želite. Verujte mi na reč jer živim svoj najveći san iz dana u dan.

Počnite

Ne čekajte čuveni ponedeljak krenite ODMAH sa realizacijom jer ćete možda susresti i kokreatore koji će vam na tom putu pomoći ali morate krenuti ODMAH. Ne pričajte da ne možete, ne pričajte da od toga nema ništa, ne pričajte negativno, ne mislite negativno.

Krenite ODMAH ne SUTRA.

Nastavite

Kada stignete na pola puta moraćete se odreći nečeg, morate žrtvovati nešto. Ja sam žrtvovao noćne provode kako bih ostvario svoj najveći san, a i još puno toga… Tako da se spremite na odricanje i nemojte odustati već nastavite dalje jer ćete samo na taj način stići do vašeg odredišta.

,,Jedan pogrešan korak koji načinite koštaće Vas korak koji ste bili do cilja”.

Kad Vam ponestane motivacije skoknite do mog instagram naloga, uveren sam da ćete tamo pronaći nešto što će Vam otvoriti pogled da nastavite dalje. Osim posete mog instagram profila preporučujem Vam da pročitate knjige vezane za motivaciju krenite sa knjigom od Abraham Hicksa – Ester Hicks ,,traži i dobićeš” daće Vam svu neophodnu snagu da nastavite da se borite za svoj najveći san.

,,IDEMO NAPRED NIKAD KORAK NAZAD”

Završite

Radujte se, skačite od sreće, ovo je vaš trenutak, ovo je trenutak vašeg uspeha. Uspeli ste završili ste sve svoje ciljeve u predviđenom roku, a sada sledi najlepši deo…

Ostvarite

Čestitam Vam od srca. Sa puno upornosti, istrajnosti i nade stigli ste do vašeg konačnog cilja. Vidite li, osećate li kako ste srećni, kako ste ispunjeni radošću, kako drhtite od uzbuđenja i sreće. Možete slobodno zagrliti sebe i reći HVALA TI , VOLIM TE da tebe nije bilo sada se ne bih nalazio ovde gde sam oduvek želeo biti. Videli ste kolko ste prepreka morali proći kako bi stigli do ovog cilja, kolko ste se odrekli nekih stvari da bi ste ovde stigli.

Sada nemate ograničenja sada možete uživati.

Ali ne zaboravite da i dalje maštate, da i dalje radite na sebi jer tu je vaš ,,krug celovitosti”.

Gde mogu naći post o gantogramu?

Na sledećem linku:

Gde mogu pronaći još informacija u vezi kruga celovitosti?

Više informacija svakako možeš pronaći na internetu, ali ako hoćeš da saznaš detaljno kako ja pravim gantogram pozivam te da se pridružiš WEBINARU koji ću održati 18.04.2020. sa početkom u 12h.

Za webinar se možeš prijaviti na slećem linku: https://aleksandarsimic.info/4445-2/


Zaprati me na instagram profilu i priduži se ,,motivacionom sanovniku”


Podeli post sa svojim drugarima