Vidimo se uskoro!

Ukoliko želite da unapredite svoj život ili želite da promenite iz korena svoj život, da postanete još uspešniji, komunikativniji i zadovoljniji sobom. Ne gubite svoje dragoceno vreme zakažite svoju PRVU BESPLATNU  KONSULTACIJU OD 20 MINUTA!

Znam da Vam je možda neprijatno, da ne znate sa kim ćete pričati, da ne znate kako ćete postaviti pitanja… ZNAM kako Vam je! Siguran sam da će Vam ova prilika otvoriti nova vrata ka vašoj boljoj verziji sebe. Isto tako znam da ne bi bili ovde sada i ne bi pročitali sada sve ovo što piše da ne želite da napravite neku promenu u svom životu!

Zato sam odlučio da Vaša PRVA KONSULTACIJA bude BESPLATNA u trajanju od 20 minuta!

Sve što je potrebno da uradite je da kliknete na dugme prijavi se, kada Vam se otvori novi prozor upišite svoju validnu adresu i na mejl će Vam stići raspoloživi termini.

Ukoliko budete zadovoljni prvom besplatnom konsultacijom, a kasnije Vam se javi potreba za nekim odgovorom cena 45 minuta konsultacije iznosi svega 30€.

PO CENI OD 30€ DOBIJAŠ:

Isprobaj konusltaciju 20 minuta besplatno i svedoči svojim očima da li sam prava osoba za tebe!

45 MINUTA KONSULTACIJE. Vreme kreirano samo za tebe, za sva tvoja pitanja, nedoumice i eventualno male probleme vezane za tvoj napredak.

Vreme konsultacije koje tebi najviše odgovara!

Znam koliko je važno da Vas sagovornik sasluša i koliko je važno da vas sagovornik motiviše da napredujete, a ne da umanjuje vašu vrednost! Dok razgovarate sa nekim, gledate sagovornika i pitate da li Vas sluša/prati siguran sam da ćete se odlučiti za prvu konsultaciju besplatno i uveriti se u kvalitet usluge u saradnje.

NE POSTOJI VECI POKLON

KOJI MOŽETE DA DATE ILI DA PRIMITE OD TOGA DA SE SA POŠTOVANJEM POSVETITE SVOM ŽIVOTNOM POZIVU. ZBOG TOGA STE ROĐENI. TO ČINI DA SE ZAISTA OSEĆATE ŽIVIM

Comments are closed.