Sreća je stanje uma!

Aleksandar Simić je jedan od uticajnih preduzetnika modernog doba koji deli svoje nesebično znanje sa svima. Od formalnog obrazovanja je diplomirani ekonomista, a voli da naglasi da je pčelar i NLP ekspert. Koristi svaku priliku da vam ispriča svoju priču kako bi vas inspirisao i nadahnuo da postanete najbolja moguća verzija sebe i ostvarite svoj pun potencijal.

Pogledajte neki od Siminih videa koji će vas zasigurno motivisati i inspirisati da otkirjete vašu uspavanu NEOGRANIČENU MOĆ.

Da li ste se ikada zapitali! Kako da smo svi različiti, a u istini svi tako slični i ličimo jedni na druge? Da li ste se ikada zapitali kojim mozgovnim jezikom komuniciramo?… Odgovor na ova i mnogo druga pitanja saznaćete u videu – KAKO DA SE BOLJE RAZUMEMO!

Kako da živiš svoju strast? Ako stalno odlažeš da doneseš ODLUKU koja će zasigurno tvoj život učiniti mnogo boljim! U potrazi za sigurnošću, ostajemo na poslu koji ne volimo! Donosimo odluke bazirane na tome KADA ZAVRŠIM FAX, NAĐEM POSAO, UDAM/OŽENIM, OD PONEDELJKA…

Šta je sreća? Kako je pronaći? Kako živeti punim plućima i osetiti istinsku zahvalnost, osetiti istinsku sreću?  Dobrodošli u emotivnom videu, pun emocija i prave istinske sreće i vrednosti. Ovo je video koji će te u potpunosti promeniti i nadahnuti!

Kako se izboriti sa anksioznošću, paničnim napadima i depresijom? Kako izaći na kraj sa mislima? Kako da ih kontrolišemo, trebamo li da ih kontrolišemo? 

Sve to saznaj u videu ,,bez borbe sa mislima

Znam da je teško, samo veruj u sebe!

Kada govorimo o autentičnosti veoma je važno da znamo da je zadržimo!

Kako ćemo to uraditi, saznajte u videu a kao primer sam uzeo svoju autobiografijsku knjigu ,,MOJA MISIJA

Comments are closed.