Promena je obično nešto što želimo da drugi urade, zar nije tako? Kada govorimo o drigima, mislim i na vladu, veliki biznis, šefa ili kolegu, poreske organa, strance. Školu, muža, ženu, majku, oca, decu, itd. Na sve, osim na nas same. Mi ne želimo da se promenimo, ali želimo da se svi drugi promena da bi nam život bio drugačiji. A ipak, svaka promena koju ćemo ikada imati moraće da dođe iz nas.


Promena znači osloboditi sebe osećanja izolovanosti, izdvojenosti, usamljenosti, besa, straha i bola. Mi stvaramo život pun divnog mira, gde možemo da se opustimo i uživamo u životu onakvom kakav nam dolazi, gde znamo da će sve biti u redu.


,,ŽIVOT JE DIVAN, U MOME SVETU JE SVE SAVRŠENO I JA SE UVEK KREĆEM KA SVE VEĆEM DOBRU” L. Hej


Iz ličnog iskustva znam da se promena sama od sebe neće desiti, da neće naš uspeh doći preko noći, da nećemo ozdraviti/isceliti ako ne prionemo sa nekim radom. Godinama sam se bojao da izađem na društvenoj sceni, da progovorim ko sam u strahu od osude šta će drugi reći za moj glas. Živeo sam u prošlosti, bio sam kao zatvorenik iz Askabana koji čeka svog druga Harryja da mu magičnim štapićem otvori vrata i izbavi ga od sosptvene sene.

Jednog jutra sam odlučio, da ne želim nikog čekati da me izbavi iz sopstvenog zatvora. Zato što znam da taj neko može otvoriti spoljna vrata, ali ne i unutrašnja. Odlukom da jednostavno ne želim više ovako živeti i ovako se osećati. Krenuo sam putem promene.


Moja misija je da ovaj svet učinim boljim mestom za život, da vam prenesem znanje koje sam stekao dugogodišnjim radom na sebi. Pomoćiću Vam da ustanete iz zone koja vam ne prija i uronite u zonu vizualizacije, manifestacije u zoni gde se postaje krator vlastitog života.

Ali ne mogu Vam ja pomoći, ako vi niste spremni zatražiti tu pomoć.

Ako niste spremni i željni promene!

Lepe misli Vam želim!

Comments are closed.