Pozdrav dragi moji sanovnici, nadam se da ste krenuli konačno putem kreiranja vaših želja. Da Vam se samo zahvalim na velikoj podršci, vašim porukama, pitanjima.

Volimmmm Vasss punooo i jedva čekam da se vidimo 18 aprila u 12h. Na prvom i najvećem webinaru neka linija pukne od naše dobre energije.

https://www.youtube.com/watch?v=-o40UkDXZFk

Definicišite želju…

Šta jako želite, šta je to što u vama izaziva ljubav… Neka vaš prvi vodič ka postizanju uspeha bude GORUĆA ŽELJA za promenom. Nije dovoljno reći samo ,,želim auto”. Morate se više potruditi ,,želim auto jer ću njime putovati po celom svetu”. Ovakva definicjia želje je već nešto drugo osećate li emociju ljubavi, osećate li GORUĆU ŽELJU za novim autom.

Fokus – ruka podrške …

Održavanje fokusa je možda jedan od najtežih koraka ka postizanju cilja. Zato uvek pored sebe imajte nešto što će Vam skrenuti misli sa trenutne situacije i dati Vam željenu situaciju. Zamislite da putujete autbusom što nije isključivo, ali da jako želite svoj auto koji ima bela kožana sedišta, koji je marke reno. Kako se vozite sa prijateljima i uživate u vožnji. Osetite tu situaciju ja nekad prebacam brzine u autobusu 🙂 da da skroz sam šašav ali taj osećaj ne može niko osetiti osim vas samih. Zato na posaoo i krenite da vizualizujete.. Odmah ne sutra….

Kako jedva čekate da otvorite ta vrata …. Jedva čekam….

Pozitivno mislim bez obzira na okolnost…

Teško je održavati pozitivne misli ako ima trenutaka kada se vaš pozitivni momentum ugasi.

Savet: blokada negativnih misli korišćenjem tehnike ,,Zlatne ribice”. Ako osetite bol i uznemirite se Nemo odgovara ,,neka tako bude” i boleće Vas više, ako samo na trenutak promenite fokus i kažete ali to je za moje dobro proćiće. Nemo odgovara ,,neka tako bude” tako će i biti. Ništa ne možete postići ako ne verujetee, poverujte, poverujte ako meni ne, poverujte Nemu… Vašem ljubimcu, nazovite ovaj princip kako želite… Edukujte se, družite se sa osobama koje će Vam pomoći da ostvarite vaše ciljeve, ne družite se sa osobama koje Vas u tome sputavaju.

Nastaviće se….