Pozdrav dragi moji sanovnici. Danas sam za Vas spremio članak o tome šta je to što nas sputava u ostvarenju želja. Šta je prvi znak odstupanja?

https://youtu.be/fmo38a5J8Mg
Ako te mrzi da čitaš

Još uvek ste na samom početku

Krenuli ste sa principom KVO, krenuli ste sa tehnikom emocionalnog oslobođenja ali ne vidiš rezultate? Nisam ih video ni ja duži vremenski period ali nisam odustao, nisam pronalazio zašto već sam nastavio dalje. Dugogodišnji rad na sebi uz konstantno učenje je ove godine donelo neverovatne rezultate.

Ono što je mene ,,kočilo” svih ovih godina od kada sam krenuo da proučavam motivaciju jeste ,,ljubomora”. Uvek sam na neki način zavidio drugima što imaju veliku kuću, što imaju auto, što imaju novac, što kupuju sve što požele… Pričao sam o njima da su to stekli tako što im je neko finansijski pomogao i što su uspeli da iskoriste tuđe potencijale.

A u stvari se tu krije druga strana ogledala. Oni su bili u situaciji da nisu imali dovoljno novca da se prihrane, da priušte sebi garderobu, obuću. Jednog jutra na umu im je pala jedna lepa zamisao a zašto ne bi krenuli da pravimo nešto. Nisu imali otkuda, ali znali su da mogu. Počeli su da sade papriku prodavali je na kvantaškoj pijaci od svake ture paprike kupovali su po jedan alat za buduće poslovanje. Tako su za tri godine skupili dovoljno alata i krenuli sa realizacijom svojih želja. Tolko su verovali u sebe da su pravili proizvode bez porudžbine. A onda jednog dana došla je prva velika porudžbina tolko su bili srećni da su već na stanju imali proizvod. Tako je potrošač postao njihov stalni mušterija, a sa njim su dolazili i drugi. Posao se proširio i ubrzo su postali najpoznatija firma u mom mestu gde živim.

Saznavši za ovu situaciju i kako su došli do bogaćenja shvatio sam da svako ko je danas ,,imućan” da nije to preko noći postao. Da je radom, vizualizacijom i manifestacijom došao do toga da živi kao kralj.


Otpustite

Kada sam rešio da promenim moj pogled na te ljude u meni se probudila jaka motivacija da i ja mogu postati ono što želim, ali moram se više potruditi. Krenulo je moje putovanje i ove godine se to putovanje pretvorilo u savršenu manifestaciju

Znam i verujem Vam da nije lako, ali verujte ljudi, verujte da postoji samo trebate naći put kako da stignete. Kojim god putem krenuli ne osvrćite se, ne vraćajte se jer vi ste odabrali svoj put koji ne može biti pogrešan, samo može biti pravi.

Prvi znak odstupanja je svakako ljubomora na druge. Drugi znak odstupanja je nešto što se zove ,,nestrpljivost”. O drugom znaku odstupanja pričaću Vam u nekoj od narednih tema.

Do sledeće teme dragi moji sanovnici….


Prošli članak: https://aleksandarsimic.info/2020/03/12/potrosac-je-u-pravu/


Poseti SimaMed facebook stranicu: https://www.facebook.com/simamed97/


Zapratite i pridružite se motivacionom sanovniku


Podeli sa svojim prijateljima ukoliko ti se članak dopao