U OŠ ,,Mirko Tomić”, 3.03.2023, održano je uvodno predavanje i otvaranje edukacije pod nazivom ,,Otvori svoj život”. Interesovanje i posećenost ovog događaja bilo je veliko, došli su svi zainteresovani roditelji, koji žele da unaprede kvalitet svog života, da saznaju nešto novo, ali i da unaprede kvalitet samog roditeljstva.

Kroz edukaciju ,,Otvori svoj život” roditelji će spoznati svoj potencijal, ali i saznati dosta toga o svojim ograničavajućim uverenjima. Naučiće kako da poboljšaju komunikaciju pre svega sa sobom, decom, a potom i sa bližnjima. Osvestiće gde se sada nalaze, saznaće kako da definišu svoje ciljeve i kako da preuzmi kontrolu nad svojim životom.

Samo ruralno područje ne sme da zaboravi svoje potencijale koje ima, ljudi sa sela ne smeju da zanemare poziv svoje duše i ne smeju nikada da pomisle da dignu ruku na sebe.

Kroz samu edukaciju, upoznaće se i sa prvim simptomima nasilja, kako da ga prepoznaju kod dece i kako da reaguju u tim trenucima. No, da bi do toga došli i produbili svest, moraće prvo saznati gde je njihov “epicentar energije”. Jer svaka neizlečena trauma, svako iracionalno uverenje,… prenosi se na dete, svesni toga ili ne.

Sigurno ste nekada čuli nešto poput ,,sav je na majku/oca”. Šta mislite otkud to dolazi i kako?

Svaka promena koju želimo za dete, moraće prvo da bude implementirana kod nas!

Naredno predavanje zakazano je za 31.03.2023.

SNIMAK UVODNOG PREDAVANJA