Većina nas korača u vremenu kada mislimo da nećemo naći sebi odgovarajuće osobe. Streptimo od usamljenosti, da nikada nećemo nikog poljubiti. Plašimo se samoće…

Pre nego što Vam ovakva misao prođe kroz glavu, razmislite samo koji je njen glavni uzork. Odgovor vaše MISLI….

Ne moramo imati partnera da bi izrazili ljubav

Da li je dan zaljubljenih samo za zaljubljene osobe? DA! Da li je dan zaljubljenih samo za osobe koje imaju partnera? NE! Veoma važno je da shvatite da u svakom trenutku posedujete ljubav, da u svakom trenutku imate svog svog partnera. Da li verujete u ljubav? Ako je odgovor da onda živite LJUBAV!

Ljubav ne znači samo partnerstvo – ljubav smo mi, ljubav je naša okolina, ptice, naš hobi, naša porodica… Shvatate li suštinu definicije ljubavi. Ako je shvatate znaćete da ,,dan zaljubljenih” nije samo jedan dan on je CEO naš ŽIVOT. Ja Vam od srca čestitam ovaj dan, ali i svaki naredni dan. Volite sebe, volite svoju, porodicu, prigrlite ih uzvratite im ljubav. Jer možda ih sutra ne bude bilo, a znaćete da ih niste dovoljno voleli – to je dan zaljubljenih.

Naši budući partneri nisu partneri koji će nam kupovati skupocene stvari koji će nas lagati, koji neće prema nama osećati toplinu, ljubav, već samo osećaj popunjavanja praznine. Nama su potrebni partneri koji će biti kao ,,jing i jang” povezani. Koji će se voleti, koji će se međusobno podržavati, koji će imati jasan fokus, cilj, koji će nam kupiti jedinstveni proizvod a ne markirani sat. Takve osobe su retke, ali znam da ćemo ih pronaći.

SREĆAN TI DAN ZALJUBLJENIH MOJ DRAGI BLOGU, PORODICO, RODBINO, ŽIVOTINJE OVOG CELOG UNIVERZUMA… VOLIM VAS A I TEBE MOJA DRAGA DEVOJČICE KOJA ĆEŠ SE POJAVITI.

Do sledeće blog teme…