Pitanje je sad ,, da li ustati ili odustati?”

PRVI PRIRUČNIK O ORGANIZACIJI VREMENA – POTPUNO BESPLATNO

Oslobodite svoju vlastitu moć i uzmite vaše VREME u svoje RUKE. Ovaj mini priručnik pomoćiće Vam da spoznate gde vaše vreme najviše odliva i kako da kreirate svoju vremensku priču dana.

Sve što trebate da uradite je da postupite po pravilima ovog priručnika i uspećete da PREVARITE SVOJE VREME.

Koliko puta ti se desilo da se zapitaš ,,da li ustatu ili odustati?”. Možda ćeš reći samo jednom/više puta/nijednom. I koji god da odgovor daš sasvim je realan i iz tvog ugla gledan potiče iz tvoje ,,mape”. Ja sam sa ovim pitanjem često imao problema. Iako sam sa jedne strane imao hobi koji obožavam, sa druge strane sam imao posao koji bih voleo da razvijem. U oba posla sam isto uživao podjednako, bio slobodan, kreativan, bio u miru, zahvalnosti,…

Bojao sam se da će doći trenutak kada ću morati da odaberem stranu i da ću jedan posao morati ostaviti. Kako je vreme prolazilo i kako sam sve više bio u kongruentnosti sa sobom postavio sam sebi pitanje ,,da li ustati ili odustati?”.

Da, baš tako pre nego što sam ustao, ja sam odustao.

Naime i ako sam odustao nisam posustao!

Šta ako ipak odustanem?

Pre nego što krenem sa nastavkom, želeo bih da ti postavim par pitanja za razbijanje:

  • Kao prvo šta za tebe predstavlja odustajanje?
  • Drugo da li si ikada do sada odustao?
  • Zatim da li si ikada bio istrajan u cilju/nameri da postigneš nešto?
  • Potom šta misliš da će se desiti kada odustaneš?
  • Na kraju na osnovu kojih kriterijuma si to zaključio/la?

A sada nakon ovih pitanja za razbijanje nešto moraš znati, bez obzira kakvu odluku doneseš. Ne preipsituj se previše oko te odluke jer je ona upravo u tom trenutku trebala da bude takva.

Dok ovo pišem…

Dok čitate ovo što pišem, znajte da sam baš u ovom trenutku doneo jednu važnu odluku/prekretnicu u svom životu. Odluka da ipak ne moram odustati od svega što volim samo trebam da pronađem balans ili jednostavno dve velike ljubavi spojim u jedno. Međutim nisam uvek tako gledao na početku baš kao što sam i naveo u jednom trenutku sam odustao. I to je definitivno bila jedna od najboljih odluka u mom životu. Jer sam video u stvari koliko mi nedostaje jedan deo mene od kog sam odustao.

Lepo je kada možete balansirati između poslovnog i privatnog života, zar ne?

Šta je predmet mog preduzetništva?

Još malo pa I zvanično na papiru PR. Predmet mog preduzetništva sekundarno jeste pčelarstvo koje će tako I ostati, a ono što želim primarno da dođe do izražaja je svakako oblast edukacije mladih I otome koliko je bitno raditi na sebi, buduća samos akademija otvoriće mladim mogućnosti da uspešno reprogramiraju svoje misli I krenu koracima pravih uspešnih ljudi (modelovanjem njihovog ponašanja) uz pomoć NLP metodologije.

Kako da znam da li pravi trenutak za odustajanje?

Reći ći ti samo da jednostavno znaš po sebi, svojim emocijama, osećaju u stomaku. Kada sam prošle godine pokrenuo PLT program (program lične transformacije), mislio sam da će to biti program koji će zasigurno ostati jedini program. Međutim u radu sa polaznicima shvatio sam da taj program mora ponuditi više, a da nije moguće sve kroz jedan sistem programa. I znaš šta je bila moja konačna odluka bez obzira na veliko interesovanje za PLT program.

ODUSTAO SAM!

Znaš zbog čega? Jer u tom momentu sam shvatio da želim da napravim nešto mnogo bolje! Na prekretinici 2021/2022 napamet mi je sinula ideja ajde da zadržiim koncept PLT programa, samo da promenim naziv i strukturu. Da dodam još par modula i da dodam odvojive programe. ZA SVAKOG PO NEŠTO!

I znaš šta, iz cele te priče odustajanja i ustajnja, shavtio sam da odustajanjem kada vidim da nešto ne ide u pravcu u kojim želim da ide. Nadolaze nove update-ovane ideje. Tako da kada odustaneš od nečeg, znaj da nije to 100% odustajanje jer ći sigurno u nekom trenutku proraditi kliker i konfete ideja će se raspršiti.

Tvoj poziv za buđenje…

Sada imaš priliku da se pridružiš BEPSLATNOM DEMO PROGRAMU koji će ti dati priliku da probudiš svoju uspavanu moć i kreneš koracima uspešnih ljudi. Dozvoli sebi da bar još jednom pokušaš i pružiš sebi novu šansu.

Program ,,DAJ SEBI NOVU ŠANSU” je moj prvi mentorski registrovani program OnlineAkademijeSamos na kom ćeš naučiti puno toga o kontroli, resursima, komunikaciji i još puno puno toga.

Program traje: 4 nedelje; 2x sedmično lekcije; obezbeđena na kraju potvrda o završenom programu; PDF materijal; ZOOM predavanja i još puno toga korisnog za tvoj lični i profesionalni rast.

Dobro je sebi dati i pruštiti ovako vredan poklon, zar ne?

PRIJAVI SE JOŠ DANAS I OSIGURAJ SEBI MESTO

Ukoliko si propustio/la zadnji blog post

SAZNAJ ŠTA SE KRIJE SA DRUGE STRANE