Pozdrav dragi moji sanovnici nadam se da ste savladali prethodna četri dana i da ste naučili dosta toga o sebi i svom načinu razmišljanja.

Nakon što ste savladali četri dana, na redu je peti dan ,,hrabrost“.

Pažljivo odgovorite na svako pitanje:

  • 1. Izaberi jednu fizičku aktivnost s kojom ćeš uticati na nivo svoje energije.
  • 2. Izaberi jednu zdravu naviku.
  • 3. Završi nedovršenu stvar koja crpi energiju.
  • 4. Kada bi imao hrabrost ti bi ______.
  • 5. Nakon ovog treninga obavezujem se ____.

Odgvarajte iskreno kako bi princip funksionisao i obavezno se vratite na prethodne dane ukoliko ste propustili jer je oni su važni kako bi odradili uspešno ovaj dan.

Dostavljam Vam video materijal obavezno ga pogledajte i prijavite se na kanal ili na blog novosti ( skroz na dnu ). Meni znači, a znači i Vama.

https://www.youtube.com/watch?v=NDWlsVTh_zM

Čestitam Vam od srca. Savladali ste uspešno princip KVO ( kreiraj, veruj, ostvari). Sada je na red da se ,,bacite” na afirmacije i pridržavanja EFT tehnike. Ne brinite tu sam ja. Kao što sam Vas vodio kroz princip KVO tako nastavljam da Vas vodim do ostvarenju vaših ciljeva.

Sledeće blog postove ću posvetiti EFT tehnici i njenom pravilnom izvođenju. Objasniću Vam kako sam saznao za ovu tehniku, kako sam nepravilno izvodio ovu tehniku, kako je trebate izvoditi da bi dala rezultate. Radite na sebi, a ciljevi neće izostati, verujte mi…

Jeste li spremni da krenete dalje na putu kreiranja i ostvarivanja vašh želja?

Ako je odgovor DA ne ostaje mi ništo drugo nego da Vam pružim tu ruku podrške da zajedno zakoračimo u dubine univerzuma.

Do sledeće teme dragi moj sanovnici…