TRENING MOTIVACIJE

ŠTA JE TRENING MOTIVACIJE?

Promenite svoja uverenja i možete promenitti svoj život! Naučićete kako da oslobodite um, podsvesti telo  i kako da sebe vidite kao celovito biće vredno ljubavi uz pomoć određenih principa i metoda u prirodi pod mojim vođstvom!

IZVOR ISCELJENJA

Svaka osoba ima u sebi kapacitet da svoje životne izazove pretvori u mudrost. Ipak često ostanemo zarobljeni u prošlosti, dok nas prati osećaj da nešto nije sasvim uredu, iako ne znamo zašto. Pomoćiću ti uz pomoć određenih vežbi, principa i metoda, tu je i Theta tretman!

ŽIVOTNA LEKCIJA

Kroz život učite, razvijate, hranite i formirate uverenja koja oblikuju vaš svet i kontrolišu vašu percepciju. Ovo su životne lekcije vaše da ih posedujete, nadvladate i pretvorite u snagu, plemenitost i mudrost.

VAŠE TELO VAŠ ,,ZNAK"

Kad vam programi podsvesti ne idu u prilog, vaše telo će početi to pokazivati. Slušajte njegove poruke i pronaći ćete koren svojih sumnji i strahova. Nučite da zaronite u unutrašnjost vašeg bića.

RAZOTKRIVA SE SVE

Vaši su osećaji i misli nesumnjivo povezani s vašim telom. Tamo gde jedno započinje, drugo se nastavlja. Što ih više doživljavate kao jedno, to ćete bolje naučiti razumeti jedinstveno biće koje ste vi.

PODELI I OSTVARI DODATNI %

Znanje se umnožava deljenjem!

Iskoristi posebne benefite na cenu a sve što trebaš uraditi je da podeliš ovaj program na svom profilu i ostaviš tag @aleksandar.simic_. Nikad ne znaš možda ti se neko od tvojih prijatelja pridruži, a ako zajedno dođete jedan dobija popust do čak 50%

CENA I DODATNE INFORMACIJE

Više informacija o ceni, uplati, popustu, kao i sama prijava na trening motivacije možete pronaći klikom na taster ,,PRIJAVA”

GDE SE ODRŽAVA TRENING...

  • OBREŽ KOD VARVARINA ( FK JUHOR)
  • KRUŠEVAC ( BAGDALA )
  • PARAĆIN ( IZVOR, ETNO SELO…)
  • JAGODINA ( ARAČLIJSKI POTOK)

Comments are closed.