DOBRO MI DOŠLI!

DRAGI MOJI ČESTITAM VAM NA ODLUCI DA UPIŠETE PROGRAM ,,DAJ SEBI NOVU ŠANSU”

DOBRODOŠLICA + NOVINA

Velika mi je čast i zadovoljstvo što Vas vidim ovde. Pogledajte video DOBRODOŠLICE i saznajte šta Vas novo očekuje na edukaciji!

UVODNI VIDEO

Dragi moji još jednom Vam čestitam što ste pružili sebi to zadovoljstvo da pohađate prvi registrovani program OnlineSamosAkademije.

Još sam srećniji što sebi dali NOVU ŠANSU!

PREUZMI SVOJ PRVI ZADATAK:  PDF FAJL

KONTROLA - 1 MODUL

Da li ste se ikada pitali da li u životu možemo baš sve kontrolisati?

Na ovom modulu naučićemo šta je u našoj moći i šta sve možemo ,,staviti pod kontrolom”

PREUZMI SVOJ DANAŠNJI ZADATAK: PDF FAJL

TOČAK ŽIVOTA - 2 MODUL

Otkrijte gde se SADA nalazite u svom životu u odnosu na to gde želite biti i prionite na AKCIONI PLAN koji će Vas tamo i odvesti!

Točak života je tehnika koju koriste najiskusniji terapeuti, kao i najuspešniji ljudi za postizanje harmonije i napretka u svom životu.

PREUZMI BESPLATNO SVOJ DANAŠNJI ZADATAK: PDF FAJL

CIK-CAK METODA - 3 MODUL

Dragi moji pred Vama je jedna od najdelotvornijih tehnika za “kontrolu” misli. Tehnika je veoma jednostavna (pogledaj obavezno video da bi ti bilo jasnije).

PREUZMI BESPLATNO SVOJ DANAŠNJI ZADATAK: PDF FAJL

BALANS - 4 MODUL

Kako balansirati između ,,hobi” života i svakodnevih obaveza i kako sebi dati šansu da se organizuješ i ispuniš svoj dan maksimalno, a da pritom kada zahukti ne odeš u krajnost lake strane? Saznaj kako u videu koji sam spremio za tebe!

DISCIPLINA - 5 MODUL

Disciplina  znači da te ne vozi tvoj impuls i da odluku donosiš unapred i za svoje dobro. Moraš VEŽBATI VOLJU kao što vežbaš mišić u teretani!

TRANSFER EMOCIJA - 6 MODUL

Transfer emocija koliko puta ste samo svedočili situaciji da ina šalteru naletite na ljuti osobu i koliko puta ste se zbog toga osećali loše, pa čak isto kao ta osoba 🙂

POGLEDAJTE LIVE

Comments are closed.