Prvi ovogodišnji webinar započećemo na potpuno drugačiji način nego prošle godine. Na ovom besplatnom webinaru u trajanju od 1h odradićemo program lične transformacije takozvani PLT demo program.


Teme koje ćemo obraditi u sklopu PLTa:

  1. Promenjen ili isti
  2. Tačka preokreta
  3. Dnevnik promene
  4. Afirmacije
  5. Vizualizacija
  6. Zahvalnost

Datum održavanja webinara kao i satnica:

20
Januar2021.
Webinar – Tvoja lična transformacija Postani najbolja verzija sebe u 2021oj! Poslušaj moju priču, primeni ono što ćeš čuti i kreni već od 21og na kreiranje sopstvenog uspeha!
13h – 14hSrbija

Prijavi se za BESPLATNI webinar:


Kontaktiraj me ukoliko imaš neka dodatna pitanja:

Meil: motivacioni.sanovnik@gmail.com

Instagram: https://instagram.com/aleksandar.simic_/


Najtraženije usluge:

Možeš pogledati na linku: https://aleksandarsimic.info/


IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Aleksandar Simić nije licencirani doktor, kiropraktičar, nutricionista, farmaceut, psiholog, psihoterapeut ili bilo koji drugi licencirani zdtavstveni profesionalac. Intuitivno kanaliziranje od strane Aleksandra Simića nije namenjeno niti bi trebalo zameniti profesionalne usluge uključujući, ali ne ograničavajući se na medicinske, pravne, poslovne i/ili psihološke usluge. Ako vam je potrebna pomoć u ranije spomenutom, potražite pomoć od licenciranog profesionalca u tom polju koji će vam pomoći.

Sadržaj na YouTube kanalu, događaji koje sprovodi, komunikacija ili konsultacija sa Aleksandrom imaju edukativnu, duhovnu i zabavnu svrhu.

Comments are closed.