Često dođemo sa jednim problemom, a u stvari pronađemo drugi. Zašto? Jer naša podsvest bolje zna od naše svesti šta je najbolje odraditi u tom trenutku. Ovo je primer sa sesije emocionalnog koda.

Pozadina problema

Nedavno sam imao sesiju sa klijentkinjom koja je prvobitno došla sa simptomima anksioznosti. Međutim, tokom našeg razgovora, izrazila je želju da se fokusira na rešavanje hormonskog disbalansa povezanog sa štitnom žlezdom. Tokom sesije, ona je pomenula glavobolju, ali nije prvobitno povezivala taj simptom sa bilo čim konkretnim.

Dinamika sesije

Kako smo dublje ulazili u njeno emocionalno stanje, vođeni tehnikom Emocionalnog Koda, otkrili smo skriveni emocionalni okidač povezan sa njenim hormonskim disbalansom. U toku ovog procesa, oslobodili smo zarobljenu emociju disbalansa, ali i Identifikovali smo da je emocionalna blokada manifestovala fizički kao bol u glavi.

Oslobađanje emocija i olakšanje

Kada smo identifikovali i obradili emocionalni uzrok, povezan sa njenim disbalansom štitne žlezde, došlo je do dubokog emotivnog oslobađanja. Ovo oslobađanje nije samo umanjilo glavobolju, već je takođe pružilo jasnoću i olakšanje u njenom emocionalnom stanju. To je bio ključni trenutak u našoj sesiji, jer je naglasio povezanost između emocionalnog blagostanja i fizičkog zdravlja, posebno kada su u pitanju hormonski problemi.

Neočekivano otkriće

Ka kraju analize, napravili smo iznenađujuće otkriće: sve emocije koje smo istraživali bile su duboko povezane sa njenim žlezdama. Ovo otkriće je istaklo holistički pristup neophodan za rešavanje njenih problema. Klijentkinja je izrazila zadovoljstvo ishodom sesije, osećajući se osnaženo i oslobođeno.

Zaključak

Veoma je važno integrisanje emocionalne svesti i fizičkog zdravlja u terapijskim sesijama. Rešavanjem emocionalnih blokada povezanih sa hormonskim disbalansom, ne samo da smo ublažili fizičke simptome već smo i omogućili dublje razumevanje holističkog blagostanja klijenta.

Ovaj primer sa sesije služi kao dokaz o dubokom uticaju istraživanja emocionalnih stanja na fizičko zdravlje, posebno u slučajevima sa hormonskim disbalansom.

Zakaži sesiju emocionalnog koda

Ukoliko želiš da se oslobodiš emocionalnih blokada zauvek zakaži svoju individualnu sesiju emocionalnog koda slanjem poruke sa sadržajem ,,želim promenu” u komentaru ispod ovog posta ili slanjem poruke na instagram nalogu KLIKNI OVDE