Поздрав драги моји другари, пре неколико месеци најавио сам свој први семинарски рад који ће бити у pdf. формату и то потпуно бесплатно за све моје драге читаоце.

После огромних порука од вас како си се изборио са анксиозност, како си успео да избегнеш нападе панике, како се сада осећаш, да ли си користио антидепресиве, како ми да да изађемо из ,,зачараног круга”… Све ове одговоре сами ћете сазнати када прођете путем којим сам ја кренуо.

У прилогу Вам достављам први семинарски рад и у њему ћете наћи методе које сам користио како бих изашао из зачараног круга такође ове методе и дан данас примењујем јер ми доста пријају и зашто бих се нечега одрекао ако није штетно и још при том ми јако прија.

Надам се да ћете уживати читајући овај семинарски рад, а пре свега се надам да ћете успети да се изборите јер знам како је то бити носилац тешких паника и стреса.

Желим Вам пуно успеха на овм путу и обавезно ми јавите ваша искуства да ли и вама помажу методе, јер уколико будете били задовољни наставићу да избацам мало чешће ове радове.

До следеће блог теме .

Семинарски рад је потребно само преузети директно са мог сајта.

!!! СВАКА ЗЛОУПОТРЕБА ОВОГ САДРЖАЈА КАЖЊАВАЋЕ СЕ ЈЕР ЈЕ САМ СЕМИНАРСКИ ЗАШТИЋЕН АУТОРСКИМ ПРАВИМА !!!