Pozdrav dragi moji sanovnici. Verujem da ste se već bacili na kreiranje svojih želja.

Prošla objava ,,princip kreiranja za Vas” je izazvala ,,lavinu” posećenosti zbog toga sam odlučio da već danas objavim i drugi deo.

Kako funkcioniše princip?

Verovanje sama reč Vam kaže da trebate verovati u svoju zamišljenu želju. Objasniću Vam u daljem tekstu kako se to radi i pojasniću neke osnovne principe kojih sam se pridržavao.

Princip ,,štapa”?

Princip štapa je u stvari samo podsticaj da ne odstupate od svoje želje koju ste zamislili. Pomenuti princip funkcioniše na taj način što zamislite štap i na početku štapa je vaš početak odnosno faza ,,start” na kraju štapa je faza ,,cilj”. Sada se zapitajte na kojoj ste fazi. U početku samog ovog procesa kreiranja vlastite želje uočio sam da ovaj princip stvarno fukncioniše.

Na primer ako ste odaslali želju da želite auto i preko celog dana tu želju stalno ponavljali dolazi do nepoklapanja frekvencije svemira i Vas. Zato se kaže da je ova faza ,,početak”. Zašto? Jer ste non stop ponavljali želju, a pricnip kreiranja ukoliko se sećate kaže ,, ne ponvaljaj svoju želju više puta jer je ona već ispunjena”. Drugi primer pošto ste zamislili vaš novi auto sledeća stvar je ,,opišite detaljno svoju želju, budite u njoj, budite njen sastavni deo, pružite joj stvarnost” dobro opisana želja je u stvari vaša kreativna realnost.

Ono što želite videti. Samim tim sada ste na polovini principa štapa. Kako do poslednje faze štapa cilj? Do poslednje faze štapa morate razumeti da nije dovoljno samo zamisliti,opisati, verovati i to je to. Do poslednje faze se stiže menjanjem vašeg uverenja, vašeg karaktera. Kako promeniti karakter pisaću Vam u zadnjem postu pod nazivom ,,princip ostvarenja za Vas” . Za sada je dovoljno da se opustite i usredsredite na vašu odaslanu želju.

Možda ovo izgleda kao suludi primer i suludi princip, ali Vas ne osuđujem jer sam i ja tako mislio sve dok se nisu promene počele dešavati jačeg itenziteta. Neko od Vas me je pitao onda možeš poželeti i dvorac i postati bogat? Ali dragi moji Vi to želite Vi u stvari želite dvorac i brdo para. Shvatate li upravo da baš u ovom primeru ,,čuči zec” VI NE VERUJETE da biste mogli ostvariti vaše snove/želje. Upravo o tome i pričam morate promeniti vašu trenutnu situaciju za kreiranjem, morate postati jedinstvo svojih ciljeva. Ne odstupati od svoje želje i ne slušati druge šta oni žele. Vi ste kratori i samo vi kreirate svoj život. Ukoliko dozvolite da ga drugi kreira u stvari ćete kreirate njihov.

Princip ogledala?

Kolko sam se samo smejao ovom pricipu u početku. Tako sada u njemu uživam. Princip ogledala je po meni jedan od najsmešnijih principa koji će osim da Vas podstakne da zavolite sebe smejaćete se kao nikad do sada. Evo kako sprovesti princip ogledala.

Sama reč kaže da se radi o ogledalu zar ne? Vaša glavna uloga jeste da se zavalite u fotelji ili stolici i to ispred ogledala. Sada posmatrajte sebe par minuta vidite li da nešto nedostaje, vidite li kakvi ste po emociji, vidite li da niste u formi. Ja sam prvo zapazio kod sebe moje uši i tolko sam se smejao da je to bilo stvarno neverovatno, taj osećaj smejati se samom sebi neverovatan je, smejao sam se i svom glasu snimio sam ga pa sam pustio. Kolko sam ja tada shvatio da ja u stvari sebe volim više nego ikog. Da svi ti nedostaci u stvari čine moje savršenstvo. Kada god prodjem pored ogledala kažem sebi ,,ćao savršenstvo divno te je upoznati”. Ahahahhaha neko će pomisliti da ste ludi ali Vi ste u stvari samo priznali sebi ljubav, a ljubav je na visokoj emocionalnoj skali.

Iskoristite ogledalo i pitajte: ,,ko je najlepši na svetu” a već znate odgovor VI :)))

Princip ,,kaži da ili ne” ?

Oduvek sam mrzeo nekom reći NE uvek sam see bojao da ne ugrozim nekog ako odbijem da mu pomognem, a u stvari ta jedna rečica NE me je sprečavala da počnem da živim. Uradi ovo, uradi ono, nemoj to, nemoj ovo, dodaj mi to, budi bolji … Bezbroj ovakvih primera mogu da Vam nabrojim i na sve primera sam uvek davao pozitivan odgovor NARAVNO/HOĆU/DOBRO. Danas gledam po sve drugačije ako nešto želim to ću uraditi ako nešto ne želim reći ću NE i izviniti se.

,,Ne dozvolite da budete VOLAN budite MENJAČ”

Ostavite komentar i pišite mi jer volim da čujem Vaše mišljenje !!!

Da ovaj blog post ne bude dužine od 1000 reči ovde ću se zaustaviti. Postoje još puno principa i tehnika o kojima ću pisati nešto kasnije. Sledeća blog tema je ,,princip ostvarenja za Vas”.


Nakon završenog prvog principa kreiranja u kojem ste odaslali vašu želju koju jako priželjkujete svemir vam je uzvratio tako što je već odgovorio na nju: ,,želja je ispunjena”. Sada upotrebite date principe i neka važa želja postane REALNOST.

Kada sam želeo postati motivacioni sanovnik i da motivišem ljude mnogi su mi postavili pitanje ZAŠTO? TO JE GLUPOST? GDE VIDIŠ ZARADU? ZAR ĆEŠ OD TOGA ŽIVETI? Moj odgovor je glasio i uvek će glasiti: ,,ja nisam imao podršku u trenutku kada mi je bilo najteže, svi su mislili da je to samo umišljanje, da sam pomalo lud što mislim da se sve meni dešava, kada sam upao u začarani krug nisam imao podršku nikog, zašto bih je imao i sada od vas.

Motivaciju ne vidim kao zaradu već kao pomoć svima Vama da ostvarite svoje snove, da izađete iz vaše larve i postanete leptir koji će svakim zamahom krila oterati sve negativne ljude, a jedini cilj mi je da mi nakon što ostvarite svoje želje kažete ,,HVALA USPEO SI DA ME MOTIVIŠEŠ” e to je onaj WOW EFEKAT gde je emocija na najvišem nivou.


E mail: aleksandar97simic@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/aleksandarsimic97/?hl=sr


Do sledeće blog teme dragi moji sanovnici…