Pozdrav dragi moji drugari. Nadam se da ste do sada savladali tehnike prva dva principa KVO, ako niste imate prilike da to ponovite. Jer ovo je zadnji deo principa KVO. Pre nego što krenem sa temom želeo bih da Vam se zahvalim na svim porukama koje mi šaljete, ali i da najavim prvi WEBINAR koji će za par meseci oboroti internet mrežu, novi proizvod koji će Vam dati moći da nikada više ne budete pod uticajem negativnih misli. Sve to uskoro na blogu, ali i u vašem domu. 🙂

Dozvoli uspehu da zakuca na tvoja vrata nemoj da ga sputavaš u tome!

Osećate li emocije radosti, osećate li da za sreću nije potreban novac. Verujete li da sve što zamislimo možemo i ostvariti, verujete li u snove, verujete li da ništa nije slučajno što nam se dešava već da smo to mi kreirali svojim mislima. Verujete li?

Nisam verovao ni ja. Mislio sam da sve što nam se dešava da je to tako zapisano i da nećemo nikada svedočiti nekoj boljoj budućnosti. Uvek ćemo se mučiti za novac, uvek ćemo biti pohlepni, uvek ćemo biti ljubomorni na uspešnije od nas. Pričaćemo priču da oni žive u bogatstvu jer je neko drugi to stekao za njih, ogovaraćemo ih na svakom uglu. Sve dok … sve dok ne shvatimo da promenom naše realnosti menjamo naš život iz korena.

Uvek ću pisati svoju priču kada sam krenuo na put kreiranja bez obzira što sam je puno puta ponovio jer znam da i Vi imate takvih priča koje jedva čekam da čujem na webinaru. Moja priča motivacije je kreunula u srednjoj školi kada su me drugi vređali. Kada su za mene govorili rogobatne reči, kada su smejali mom glasu. Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam plakao u svojoj sobi. Majka me je pitala koji je razlog a ja sam samo rekao ,,pao sam”. A onda je došlo prosvetljenje kao da je čestica univerzuma pala na moj dlan i rekla ,,ustani vreme je da kreneš na put spoznaje”. Ustao sam i ispred ogledala rekao ,,sad ćeš ustati i nikad više nećeš pasti”.

Promene su se dešavale, a ja nisam primetio do trenutka kada su mi izgovorili drugi ,,opa budala je na maturu” kada sam ja uzvratio: ,,budala je osobina koju vi nikad nećete razumeti”. Samo se čula tišina uzvraćenog odgovara nije bilo, samo zamrznute vilice. Tog trenutka sam znao da se nešto dešava. Tada je krenulo putovanje. Danas znam da svoje snove ostvarim, danas shvatam da novac samo služi kao sredstvo plaćanja i razmene i ništa više od toga. Novac je nešto dobro što nam može pomoći da preživimo.

Platite račune s ljubavlju. Ja jedva čekam da račune nađem u poštanskom sandučetu i da odem u poštu. Kada plaćam svoje račune uvek govorim u sebi a nekad čak i naglas pa se začudi ona ,,teta” što radi. Ono što izgovaram jeste ,,ja tebi novac, a ti meni struju, internet, vodu”. I tako ja i novac funkcionišemo dolazi i iz ,,poznatih i iz nepoznatih izvora”. 🙂

Prva manifestacija ove godine …

Ove godine počele su manifestacije da mi se događaju munjevitom brzinom pa ću sa Vama podeliti manifestacije iz ove godine. Neki naredni put Vam pišem o mojim starijim manifestacijama iz 2018e i 2019 e.

Verovali ili ne dragi moji moja prva manifestacija ove godine desila se 15 minuta iza ponoći 01.01.2020god. Stigla mi je veoma zanimljiva poruka koju sam objavio na svom instagram profilu. U porci je stojalo pozivamo Vas na sajam pčelarstva da budete gost. Kako je došlo do te manifestacije? Nedelju dana pre manifestacije saznao sam za sajam pčelarstva, pošto se bavim pčelarstvom želeo sam da budem gost tom velikom događaju.

Da mogao sam da kupim kartu od 350 dinara i da ne brinem, ali ja sam želeo više želeo sam da budem pozvan od organizatora lično. To se i desilo… Moja reakcija u tom trenutku je bilo ,,DA LI JE MOGUĆE” a onda sam rekao ,,DA MOGUĆE JE BRAVO”.

Znao sam da mi je svemir uzvratio i da mi je preneo jednu poruku ,,da će ove godine da mi ostvari svaku želju koju budem zahtevao, a cena ostvarenja tih želja biće da jaVas motivišem da i vi svedočite tim promenama, da i vi živite život vaših snova, verujte mi da i veoma sitna manifestacija daje osećaj radosti, samopozdanja, kada ostvarite jednu najobičniju manifestaciju želećete još. A kad dobijete najveći san rećićete ,,HVALA”.

Druga manifestacija ove godine …

Druga manifestacija ove godine se desila munjevitom brzinom. Uveče sam želeo da pretražujem seminare koji se održavaju po Beogradu, ali seminari koji će mi pružiti više informacija o tome kako početi svoj biznis. Kako da ne pravim greške prilikom poslovanja, kako da postupam sa rashodima i uopše o kapitalu? Da naišao sam na jedan oglas i događaju kompanije ,,Panthenon” seminar najboljih računovođa. Želeo sam da se prijavim ali nisam mogao jer sama prijava je konceptirana za registrovana preduzeća. Ali ja nisam odustao i rekao sebi, a šta ako te nazovu, zamisli taj osećaj, zamisli tu emociju. Tako sam i uradio uveče sam zamislio celokupnu situaciju vizualizovao, afirmirao, radio zahvalnost, meditirao, radio EFT tehniku. Sve ono što sam do sada primenjivao to sam i nastavio da primenjujem samo sa drugačijim fokusom.

Sutradan stiže meil, poštovani Aleksandre pozvani ste na seminar računovođa u Beogradu molimo Vas potvrdite Vaš dolazak. Imate mogućnost da sa sobom povedete i još jednu Vama dragu osobu. Zamislite emociju, sreća, radost, još više sam počeo da verujem , još više sanjam, još više živim srćno.

Treća manifestacija…

Treća manifestacija je zahvaljujući EFT tehnici, a o tome više govoriću Vam u sledećoj blog temi. Do tada poslušajte moje savete i primenite nešto od toga videćete da ćete od sutra već nešto uspeti da promenite. Pa bilo da je to samo i zahvalnost. Rad na sebi daje rezultate. 🙂

Saveti:
  • Radite na sebi svakodnevno ( čitajte knjige o motivacije, istražujte, slušajte video materijal od seminara poznatih motivacionih govornika…) Knjige koje sam čitao u nekoj od narednih tema.
  • Zahvalnost svakog jutra izgovarajte zahvalnosti ( najveća zahvalnost je što ste se probudili, što ste otvorili oči, što ste ustali, što imate roditelje, što imate mogućnosti koje drugi nemaju, postoje mnogo razloga za zahvalnost, zahvalite se novcu bez obzira kolko ga imate, zahvalite mu se, posvetite mu nežnost, a on će Vama uzvratiti verujte mi )
  • Afirmacije svakog dana izgovarajte afirmacije ( plaćajte račune kao što sam naveo s ljubavlju govorite ,, ja tebi novac ti meni struju, telefon, internet” izgovarajte afimracije za jačanje samopouzdanja, imate sve na mom instagram profilu bacite pogled, svaka slika ima opis koji je veoma vredan)
  • NE ODUSTAJTE!!!
  • VERUJTE!!!
  • Isporbajte nemojte odmah da se bacite želim posao, ja nisam mogao odmah da preddjem na taj nivo jer sam morao više da se upoznam sa svim tehnikama i principima.
  • Kreirajte svoj dan kad ustanete opišite svoj dan onako kako želiš da ga vidiš ( slučajni razgovori, neplaniran posao, … )
  • Meditirajte meditacija koja je najlakša je vodeća meditacija pronađite onu koja Vam prija od 13 minuta a znači Vam mnogo.
  • Radite EFT tehniku o tome ću Vam govoriti nešto više u narednim temama do tada možete da istražujete na internetu.

Hvala VAM što ste izdvojili svoje vreme za ovu blog temu, nadam se da Vam se dopala. Sada uzmite svoj život u svoje ruke i krenite Već danas da kreirate svoj dan !!!

,,Nema veze kada krećete bitno je da krenete” Aleksandar Simić


Ostavite komentar znate i sami da volim da čujem i vaše mišljenje, takođe pratite moj rad na instagram profilu koji sam Vam ostavio ispod ovog teksta. Tačnije ostavio sam Vam ,,virtualno dugme” da se ne mučite da tražite 🙂