Pozdrav dragi moji sanovnici pred Vama je prvi dan nove 2020e godine. Nadam se da ste isplanirali neke važne ciljeve ili ste i dalje pod dejstvom žurke od sinoć. 🙂 Šala na stranu. Krećemo sa prvom blog temom i to pod nazivom ,,princip kreiranja za Vas”.

Šta je princip kreiranja?

Da li ste se nekad našli u situaciji da nešto jako želite, ali niste sigurni da će to da se ostvari. Gubite nadu, svi su Vam krivi zato što se taj cilj ne realizuje. Osećate se ,,učamelo” bez i jedne jedine nade da to može da se ostvari. Koncept ,,kreiraj, veruj, budi uporan i ostvari” razvio sam na taj način što sam čitajući razne motivacione knjige došao na ideju da i ja nešto stvorim, da i ja nešto ,,izmislim” ali da to bude wow efekat. Na pomenutom principu radio sam 3 godine sve dok nisam shvatio kako on zaista funkcioniše. U daljem tekstu objasniću Vam prvi i osnovni princip koncepta ,,kreiraj, veruj, budi uporan i ostvari”.

Kako se ,,koristi” princip kreiranja?

Pre nego što krenemo u dubljoj razradi samog koncepta, želim da ovog trenutka zastanete i razmislite koje su to vaše najveće želje. Želje koje mislite da nikad neće biti ostvarene. Želje za koji drugi misle da su bezvredne i da ne mogu biti realizovane. Pažljivo zapisujte svaku od tih želja. Izaberite želju koju najviše volite i koja u Vama izaziva prelepe emocije.

Podelite papir na dva dela u prvom delu napišite ,,kada bi se ova želja ostvarila ja bih … ” u drugom delu napišite ,,preduzeću sledeće mere za realizaciju”. Jednom izgovorena / zapisana želja je već otputovala u univerzum nema razloga da je stalno ponavljate i da izazivate loše frekvencije u njenom radu. Sledeći korak je primanje želje i uzvraćanje. Sada je red na Vas budite glavni oslonac, živite ono što želite da vidite. Sve će Vam biti jasnije kroz jedan primer.

Verovali ili ne moja prva manifestacija se već ostvarila, ali kako je moguće? Pre par dana sam zapisao u svesci sledeće: ,,Želim da ove godine prisustvujem sajmu pčelarstva i da budem pozvan od strane organizacije” kada sam zapisao svoju prvu i najiskreniju želju napravio sam tabelu u tabeli sam napisao sledeće odgovore na pitanje ,,kada bi se ova želja ostvarila ja bih uživao u njenim blagodatima, upoznao divne ljude, naučio bih nešto novo, prezentovao bih svoje proizvode, upoznao svoje buduće potrošače”, na pitanje ,,preduzeću sledeće mere za realizaciju poslaću meil svim organizacijama na sajmu, ako ih ima 100 poslaću 100 meila jer znam da će neko da mi odgovori”. Potom sam kreno na put vizualizacije kada ustanem iz kreveta ne zaletim se da što pre odem negde. Postavim alarm pola sata ranije da me probudio da bih obavio 20 minuta vizualizaciju. Kako to radim? Upalim opuštajuću muziku i zamišljam svoju iskreiranu želju gledam sebe kao da sam već na sajmu, kako se rukujem sa organizatorima, kako upoznajem svoje buduće potrošače, kako pričamo o raznim temama, kako držim govor. Opustim se i maksimalno upijem tu pozitivu. I tako svakog jutra vizualizujem, ali osim vizualizacije morate se opredeliti da ne mislite suprotno želji ,,šta ako se to ne ostvari” zaboravite na takve misli one Vas samo sprečavaju da postignete balanas u svemu što ste zamislili.

Ko je kriv ako se ne realizuje?

Da li sam ja kriv ako se vaša želja ne realizuje, da li je neko drugi kriv za vaš neuspeh. Niko nije kriv zato što ste vi prestali da verujete, niko nije kriv što vi ne volite i ne cenite sebe kao osobu koja može od starta doći do cilja.

Za svaki Vaš neuspeh krivite SEBE jer ste Vi ti koji stojite sebi na putu, VI ste glavni osumljičeni za vaš neupseh i niko drugi. Ako sam ja naveo da ja procesom vizualizacije svoju želju prizivam na taj način što pustim opuštajuću muziku ne znači i da će Vas opuštajuća muzika dovesti do cilja. Možda na vas deluje neka rok, pop muzika. Možda za Vas meditacija predstavlja opuštajući momentum. Morate razumeti da Vam ja u tekstu navodim svoje metode koje su dovele do ostvarenja mojih ciljeva. Tako da ako Vam ovaj princip ne uspe ne znači da neće ni jedna metoda da radi. Jednostavno morate pronaći svoj odgovarajući metod. Ja sam svoj pronašao.

Nakon ove blog teme uskoro nastavljamo na pomenutom principu.

Sledeća blog tema je pod nazivom ,,Princip verovanja za Vas” objasniču Vam metode verovanja, metode ogledala, metode štapa i ostale metode koje su mi pomogle i koje mi i dalje pomažu da živim život kakav želim.

Zapamtite mi smo kretori sopstvenog života, ako želimo bolji život za nas moramo ga i KREIRATI kakav bi on trebao da bude.

Puno pozdrava do sledeće blog teme dragi moji sanovnici.


Ostavite komentar da li Vam se pomenuta tema dopala, da li bi ste nešto promenili, da li ste se i Vi susreli sa nekom situacijom.

Možete me zapratiti i na instagram gde svakodnevno objavljujem motivacione objave: aleksandarsimic97