O PROGRAMU POSLOVNA EDUKACIJA

REPROGRAMIRAJ SVOJE BIZNIS OKRUŽENJE

Bilo da dolazite iz daleka ili jednostavno volite svoje poslovno okruženje mira skrojeno baš po vašoj meri. Iz udobnosti vaše omiljene fotelje možete pratiti online profesionalni program ličnog rasta ili u vašoj firmi i da napredujete postepeno i fokusirano otkrivajući svoj potencijal i izučavajući kako uspešni ostvaruju tako izvanredne rezultate i kako da to primenite u svom poslovnom okruženju i da i sami postanete uspešni kao najveći preduzetnici današnjice!

 “OKRUŽENJE NIJE ODGOVORNO ZA VAŠE RASPOLOŽENJE”

Bilo da ste tek krenuli sa svojom biznis pričom ili ćete tek krenuti, program profesionalog poslovnog rasta po sebi je odlična startna i napredna tačka baš vašeg uspeha. Koliko dnevno provedete skrolujući društvene mreže istraživajući šta ima novo i kako da unapedite svoj biznis, ostvarite visoke prihode? Koliko često osećate burnout ili čak boreout na poslu ili kući? Kako bi bilo da to iscrpljujuće vreme investirate u sebe i krenete polako laganim koracima da menjate svoje obrasce ponašanja i napredujete na svim životnim poljima? 

“VAŠ BIZNIS JE ODRAZ VAŠEG UNUTRAŠNJEG STANJA I VEROVANJA”

Kako znate da uspeh ne postoji? Kako znate da niste rođeni pod srećnom zvezdom? Kako znate da nećete u vašem bizinsu uspeti? Kako bi bilo kada bi ste na kratko poverovali da možete postati uspešni i da vas obasjava svetlost te srećne zvezde? Kako bi ste se tada osećali, šta bi ste čuli, šta bi ste videli da vaš biznis cveta? Baš takav osećaj ćete steći tokom naše zajedničke pustolovine do vašeg ličnog prosperiteta!

“POLOVINA SPOSOBNOSTI SU OD ROĐENJA, A DRUGA POLOVINA OD UČENJA”

Šta Vas sprečava da danas donesete odluku koja će u potpunosti promeniti vaš dosadašnji način života i unaprediti znatno vaš biznis? U poređenju sa kim ili sa čim vi ne možete biti uspešni? Kada kažete da ne zaslužujete? Da li stvarno tako mislite? Po kojim kriterijumima to znate? Ko Vas je u to uverio? Ja ne mogu to? Kako znate da ne možete? Ko kaže da ne možete? Zašto mislite da ne možete? Šta ako Vam kažem da ste samo izgradili pogrešnu sliku o sebi?

“UVERENJA SU SRCE NAŠE DUŠE”

Vi zaslužujete sve najbolje u svom životu, Vi imate potencijal da preuzmete svoj život u svoje ruke i donesete jedinstvenu odliku koja će Vas u potpunosti reprogramirati i spremiti za novu životnu avanturu, vaš nov životni poziv čeka na Vas. Hoćete li podići slušalicu, predstaviti se ko ste i reći ko želite biti?

“SVAKO OD VAS IMA SVOJ ŽIVOTNI POZIV”

Ne dozvolite da Vas sistem/konkurencija zgazi, da Vas okruženje okrene i da nastavite da ,,jedete” sebe iznutra. Vi ne živeti u sistemu Vi ste deo sistema. Izađite jednom iz te niti koja Vas povezuje i počnite raskrčavati svoj uspešni biznis put pred sobom!

 

ZAŠTO BI TREBALI BITI DEO POSLOVNE EDUKACIJE

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

ZA KOGA NIJE POSLOVNA EDUKACIJA

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

KO ĆE BITI VAŠ MENTOR?

SVAKO OD NAS IMA SVOJU MISIJU I VIZIJU

Dobro mi došli!

Aleksandar Simić je jedan od uticajnih preduzetnika modernog doba koji deli svoje nesebično znanje sa svima. Od formalnog obrazovanja je diplomirani ekonomista, a voli da naglasi da je pčelar i NLP ekspert. Koristi svaku priliku da vam ispriča svoju priču kako bi vas inspirisao i nadahnuo da postanete najbolja moguća verzija sebe i ostvarite svoj pun potencijal.

NAJČEŠĆA PITANJA

NE POSTOJI NEUSPEG SAMO REZULTAT I UČENJA

Za sve je potrebno vreme, pogotvo za jedan napredak, zar ne? Imaćeš dovoljno vremena da usvojiš nova znanja, veštine, alate i tehnike i da ih postepeno integriraš u svom životu.

Za sve je potrebno vreme, pogotvo za jedan napredak, zar ne? Imaćeš dovoljno vremena da usvojiš nova znanja, veštine, alate i tehnike i da ih postepeno integriraš u svom životu.

APSOLUTNO DA! Baš u nekim slučajevima kada ste odsutni dobićete snimljeno predavanje. 

Program možete podeliti na 5 mesečnih rata. Prva rata je 200eura dok ostale 4 po 100eura.

Na kraju edukacije je obezbeđen SERTIFIKAT!

NE POSTOJI NEUSPEH!

Ne potcenjuj snagu dobra: “Ništa od toga neće biti.” Kap po kap i vedro se napuni vodom, a mudar sebe dobrotom, čak i ako je skuplja malo pomalo.

Comments are closed.