DOSTA JE BILO - KRENI NAPRED

Uzimajući u obzir moje višegodišnje iskustvo sa vršnjačkim nasiljem i mobingom na poslu, seminar od ,,Nasilja do uspeha” koji će se održati u Beogradu ima posebnu važnost za vas. Ovaj događaj je osmišljen tako da pruži podršku, razumevanje i korisne alate kako da se suočite sa izazovima kako bi ih prevazišli. 

Pridružite mi se na seminaru ,,Od nasilja do uspeha” koji je namenjen studentima, vama roditeljima, vašoj deci, i namanjeno svima vama koji ste se suočili i na kojima je još uvek mentalni trag aktivan.

Na seminaru očekujte inspirativne priče, korisne savete i edukativnu radionicu. Tema seminara će se fokusirati na putovanje ,,Od nasilja do uspeha” i istražiće načine za stvaranje sigurnog, podržavajućeg okruženja u kojem možete napredovati. 

Sadržaj seminara će obuhvatiti različite forme nasillja, kao što je vršnjačko nasilje i mobing, kako biste dobili dublje razumevanje i pronašli rešenja za suočavanjem sa tim izazovima. Osim mene sa vama će moje kolege podeliti svoje znanje i iskustva kako bi vas osnažili dragocenim uvidima. 

Interaktivne sesije i praktične vežbe će vam pomoći da ojačate vaše samopouzdanje i pronađete načine za izgradnju otpornosti u teškim situacijama. Takođe, imaćete priliku da se povežete sa drugim učesnicima seminara, podelite svoja iskustva i podržite jedni druge. 

Cena ulaznice za ovaj značajan događaj u našoj zemlji iznosi 3.000 dinara, ukoliko dolazite porodično cena se odnosi na jednog člana. Rani upis se preporučuje, jer je broj mesta jako ograničen.

Vaše prisustvo ovom seminaru donosi poseban značaj ne samo vama, vašoj porodici, nego i našoj planeti i zemlji, jer zajedno možemo raditi na stvaranju sigurnijeg i podržavajućeg okruženja za decu. 

Prijavite se odmah kako biste rezervisali svoje najudobnije mesto, gde ćete lepo čuti i videti. 

Vidimo se uskoro na seminaru! 

NIKO ALI BAŠ NIKO NE ZASLUŽUJE DA ĆUTI, TRPI, UPIJA, TUGUJE, PREPOZNAJ I SPREČI DOK NE POSTANE KASNO...

KRATAK REZIME SVEGA GORE NAVEDENOG

  • Naziv seminara: ,,Od nasilja do uspeha”
  • Vreme održavanja: 11.11.2023. od 11h, Beograd
  • Mesto: Beograd (nakon prijave dobijaš deteljanu lokaciju)
  • Seminar je namenjen: studentima, porodičnim ljudima, SVIMA koji se sučavaju ili suočili sa bilo kakvim vidom nasilja.
  • Cena seminara: 3.000 dinara po osobi (pogodnost za porodične ljude gde cena od 3000 važi za celu porodicu (deca, mama i tata))

Comments are closed.