Pre nego što skroluješ samo na dole i napustiš moj sat. Želim da te povedem u obilazak istog.

Kratak istorijat bloga

  • 2017. godine pokrenuo sam blog pod nazivom ,,superhranasuperishrana” blog mi je bio inspiracija da smanjim telesnu težinu
  • 2018. godine pravim ogroman korak u svom životu i odlučujem da se bavim motivacijom, duhovnošću…. 

Sve članke možeš pronaći ovde. Od mog prvog koraka na putu motivacije, mog radnog iskustva u D2D Telekom Srbija, do koraka za kreiranje sopstvene realnosti, ali to nije sve možeš pronaći moju emotivnu priču vršnjačkog nasilja i još puno toga.

Sve ove priče dovele su me do toga da spoznam ko sam, šta želim, da ne odbacujem ,,zdravo za gotovo” sve što trenutno imam u svom životu od svog zdravlja do vode za piće

WEBINAR ,,Sve je to jednom bio samo san"

Jednog jutra probudila se u meni jaka ,,goruća želja” da postanem uspešan. Nisam želeo slavu i bogatstvo. Želeo sam da se moj uspeh zasniva na tome da pomognem ljudima da shvate da je MOTIVACIJA ključ uspešnog života.


Više informacija o samom webinaru možeš pronaći ovde i ako želiš možeš se i prijaviti.

0
Zadovoljnih korisnika

Besplatni materijal

Šta kažu korisnici

,,Kad pogledam tvoj profil mogu ti reći samo svaka čast dečko. Čast mi je bila što smo se družili na webinarru koji nije bio samo predavanje, već si i pričao sa nama, pomogao si nam da shvatimo da je život jedan i da trebamo da radimo ono što volimo. Svaka čast i ovo je jedan feedback od srca"
Arsenije A.
Menadžer
,,Poslednje što sam imao priliku da pročitam od prije mjesec i po je tvoja priča. I imao sam tada neopisivu želju da te zagrlim. Ti si jedan divan dečko. Toliko u meni budiš sreću koliko u tebi ljubavi ima i koliko razumješ cijelu priču da bi živeo tako. Koliko je sve to lijepo i poštovanje za to. Kada ljubav daš uvijek ćeš je natrag i dobiti"
Miljan M.
dipl. ekolog
,,Webinar je bio vrh, youtube treba više da zaživi jer ono što prenosiš webinarom trebaš više preneti i gledaocima preko youtube. Sto puta sam u sebi pomislila ako je mogao on kako mogu ja, dao si mi vetar u ledja i ja sam ti jako zahvalna. Zamisli mislila sam da neću ništa dobiti ovim webinarom a dobila toliko toga pozitivnog. Jedva čekam da se upoznamo"
Mirjana K.
dipl. inžinjer
,,Skidam kapu za sve. Dovoljno je jedan pogled da se baci na tvom profilu i da se oseti ta ljubav koju gajiš prema samom sebi. Svoj glas neguje i nikad se ne stidi da ga ispoljiš jer je toliko prijatan da na youtube svakodnevno slušam. Ja sam ona osoba koja prva pogleda tvoj video. Bilo bi lepo da snimiš i neku meditiaciju. Tvoj glas mi puno prija. Svaka čast i šaljem ogroman zagrljaj iz Kraljeva"
Milica P.
ekonomista
IZABERI SVOJ BROJ SREĆE
7/10

Comments are closed.